Főoldal Anime ismertetők Manga ismertetők Fogalomtár Infók

.

2019. augusztus 17., szombat

Otokomae! Beads Kurabu(manga) ismertető

Otokomae! Beads Kurabu
Besorolás: manga
Megjelenés: 2004
Hossz: 1 kötet (4 fejezet)
Műfaj,téma: iskolai, romantikus, shoujo, vígjáték.
Lássuk be, hogy "a lány, aki tökösebb, mint egy férfi” megszólítás egyetlen egy nőnek sem túl dicsérő jelző. Főhősünk Ibuki viseli ezt a találó elnevezést, ugyanis elég forrófejű és verekedős lány.
Azonban az élet mindig ad új lehetőségeket, így amikor új iskolába kerül eldönti, hogy elrejti ezt az énjét és egy átlagos lányként fog élni. Sajnos már az első nap elszúrja, hiszen jóakaratból, de elkezd önmaga lenni. Ráadásul egy iskolatársa meg is látja szokatlanul nyers viselkedését, így a tiszta lappal indítás csak egy szép álommá kezd válni Ibuki szemében.


A későbbiekben egy, a diáktanács által írt felkérésen felbuzdulva elkezdi keresni a diáktanács termét és ekkor belebotlik abba a srácba, aki reggel meglátta a kis magánakciója közben. Megígéri, hogy segít megtalálni a keresett termet, ám átveri a lányt, akit a gyöngyfűző klub termébe visz el. Azonban ez senkit ne tévesszen meg, szerencsétlen lány sorsa itt pecsételődött meg. Innentől kezdve állandóan egyik slamasztikából a másikba keverednek.
A manga nem túl hosszú, de humoros és a története is megkapó. A rajzolása is szép.

Ajánlom,ha:
+szereted az erős személyiségű főhősnőket
+egy rövidebb,de aranyos és vicces sztorira vágysz

Nem ajánlom,ha:
-túl nagy filozofiai vonatkozású máveket keresel
- nem szereted a humoros történeteket

Mintaoldalak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések