Főoldal Anime ismertetők Manga ismertetők Fogalomtár Infók

.

2019. július 19., péntek

Boku ni Natta Watashi(manga) ismertető


Boku ni Natta Watashi
Besorolás: manga
Megjelenés: 2005-2008
Hossz: 5 kötet(16 fejezet)
Műfaj,téma: dráma, iskolai, shoujo, együttélés, cross-dressing, romantikus.
Egy remek kis manga a cross-dressing kedvelő számára. Momoko fiú ikertestvérével Akirával éppen új iskolába készülnek. Míg Momoko egy átlagos középiskolába, addig testvére egy elit
fiúgimnáziumba fog járni. A probléma csak az, hogy Akira nem akarja ezt, eszelős anyjuk erőltette rá ezt az iskolát. Akira fellázad anyja akarata ellen és elszökik. Anyja tombolása elől menekülve és bátyját keresve Momoko séta közben véletlenül testvére elit iskolája elé érkezik, ahol a nagy mélázások közepette majdnem elüti egy autó.


Egy fiú menti meg az életét, ám a szokásos romantikus pillanat helyett hamar összeveszik az idegen megmentővel. Momoko végül feladja és hazamegy, ahol az anyja egy ollóval levágja a lány gyönyörű hosszú haját és rákényszeríti arra, hogy eljátssza az  ikertestvére szerepét, amíg elő nem kerül a fiú.
Momokonak nem sok választása van, így aztán el is kezdődik az új élete a fiúiskolában. Ráadásul a lánynak a kollégiumban kell élnie egy szobatárssal, aki-mindenki nagy "meglepetésére"- pont az a srác, aki megmentette és akivel jól összeveszett.
A szobatársat körül rajongják a lányok, de Momoko titokban még mindig utálja a fiút.
A történet ezután kezd izgalmasabb lenni, ugyanis Momokonak egyre nagyobb kihívást jelent elrejteni a valódi nemét és együtt élni egy idegen fiúval egy szobában.
A történet nem olyan egyedi, de mégis megkapó és engem nagyon lekötött. A rajzolása is szép, letisztult.

Ajánlom,ha:
+szereted a cross-dressinget és a belőle származó bonyodalmakat
+egy aranyos,de olykor egészen komoly művet akarsz olvasni

Nem ajánlom,ha:
-nem szereted az iskolai, romantikus mangákat
-túl komoly történetre vágysz



Mintaoldalak: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések