Főoldal Anime ismertetők Manga ismertetők Fogalomtár Infók

.

2019. július 20., szombat

Fuyu no Hana(manga) ismertető

Fuyu no Hana
Besorolás: manga, oneshot
Megjelenés: 2008
Hossz: 1 fejezet
Műfaj,téma: dráma, fantasy, slice of life, shoujo, romantikus.
Igen, ez egy oneshot(egy fejezetes), de mivel imádom Sumomo Yumeka munkáit, így feltétlenül írnom kellett róla egy rövidke ismertetőt. Yumeka munkái elképesztőek, nagyon érzelmesek és egyediek, így még egy oneshot is képes az ember szívét megdobogtatni.
A történetben Rakka(lány) és Itadori(fiú) gyerekkori barátok, akik mindig konzervrugdosóst játszanak, majd elmennek Itadoriékhoz, akinek a szülei gyógyszerészek. A fiúnak van egy nővére is, aki mindig nagyon kedves Rakkával és befonja a haját. Ám egy nap Itadori nővére rosszul lesz, Rakkát pedig azonnal elküldik a házból. Később a nővér meghal, de a temetésen senki nem látja a maradványokat.


A történet előre szalad 8 évet, ahol a két szereplő már 13 éves. Itadori egy nap elég aljasan és furán viselkedik Rakkával, aki emiatt napokig nem megy iskolába.Egyik nap közlik vele, hogy a barátja meghalt. Pont annyi idősen, mint a nővére. Rakka nem tudja kiverni a furcsa dolgokat a fejéből, amiket a fiú mondott neki. Állítólag az ő és nővére testében egy olyan virág élősködik, ami elpusztítva a gazdatestet egy rendkívüli gyógyszert állít elő. Rakka nem hiszi el,hogy Itadori meghalt. Így elindul megkeresni a barátját. Vajon tényleg meghalt Itadori? Mi lesz a sorsuk?
Igaz, hogy rövid a történet, de nagyon lényegre törő és elgondolkoztató. Valami különös légköre van Sumeka mangáinak és a rajz stílusát is szeretem. Aki egy rövid, de érdekes és szomorkás történetre vágyik, az megtalálta a megfelelő művet.

Ajánlom,ha:
+egy szomorkás, romantikus történetre vágysz
+szereted a oneshotokat

Nem ajánlom,ha:
-egy jól kifejtett, hosszabb sztorit keresel
-vidám mangát akarsz olvasni


Mintaoldalak:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések