Főoldal Anime ismertetők Manga ismertetők Fogalomtár Infók

.

2019. augusztus 17., szombat

Ryouko no Shinrei Jikenbo(manga) ismertető

Ryouko no Shinrei Jikenbo
Besorolás: manga
Megjelenés: 1988
Hossz: 4 kötet (16 fejezet)
Műfaj,téma: dráma, horror, iskolai, misztikus, shoujo, természetfeletti.
Főhősnőnk, Ryouko egy nap vízbe fulladva talál rá imádott öreg cicájára a fürdőszobában. A cica azonban egy éjjel lebegve tűnik elő a lány ágya felett. Kiderül, hogy egy kóbor fiú lelke vette át a macska teste fölött az irányítást, mert szeretne rábukkanni eredeti testére. Ryouko segít Pounak,a szellemnek, hogy megtalálhassa az őt illető testet. A fiú kérését főleg azért nem utasítja vissza, mert az őt egyre gyakrabban megtámadó szellemeket és ártó lelkeket egyedül Pou tudja elijeszteni.


A kölcsönös jó érdekében elkezdik a keresést, ám egyikőjük sem számít arra, hogy a háttérben egy hatalmas gonosz erő munkálkodik azon,hogy főhőseinket eltörölhesse a Föld színéről.
Pou és Ryouko egyre több és egyre veszélyesebb kalandba keveredik és végül megtudják az igazságot is.
A manga igazán izgalmas és a történet is elég kidolgozott. A rajzolás nekem annyira nem jött be, de ha azt nézzük, hogy ez a mű 9 évvel idősebb nálam(ha a kezdés dátumát számítjuk:1988), akkor nem meglepő, hogy a grafika kicsit avítt. Ezt leszámítva nagyon szerethető ez a manga és csak ajánlani tudom azoknak, akik nem félnek a szellemes történetektől.

Ajánlom,ha:
+szereted az izgalmas horror sztorikat
+nem zavar a régies rajzolási stílus

Nem ajánlom,ha:
-félsz a szellemektől
-valami rövid, könnyed történetet keresel

Mintaoldalak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések